Run D.M.C - Christmas in Hollis

Dug up this old-skool Christmas beat.
Enjoy!

Common Sense - I Used to Love H.E.R

"But ima take her back hoping that the shit stop
Cuz who Im talki
n bout yall is hip-hop"

Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M

Now imma tell you, like WU told me:
Wu-tang Clan aint nuttin,
to fuck wit! singing dolla dolla bills yaaaaaaaal!!

Hupp...

Ahopp då har man börjat ''blogga'' som de heter.... då man ska prata om sin daa och utrycka sina åsikter och så vidare.... FAAN E SKILLNADEN MELLAN BLOGG OCH DAGBOK NU DAA!?? aja ska inte börja tjafsa om dehär igen... Trodde aldrig att ja skulle börja me den här skiten men men se bara va som händer när man hoppatt ner från kamelen.... (för ni som inte känner mig är de ganska vanligt attt jag brukar hitta på egna HELT uppfuckade uttryck...) Förhoppningsvist kommer de va lite bättre än "Dem fjoris bitches" som snackar om sina kläder och hur många bananer dom kan stoppa upp i fittan... men vi får väll se!

Alla har vi väll hört "sweetest girl" med wyclef, akon och lill wane... de går ju faan inte bara att missa, de e en sån låt som alla går runt och spelar på mobilen medans de tar sig i skrevet och ser lite sådär cool och laid back ut... I alla fall så fick ja en djuuup besvikelse i korridåren för några veckor sen då ja hörde någon sjunga: cash rules everything around me.....
OH! har du börjat lyssna på wu-tang? sa ja som en liten unge fylld me hopp på julafton och fick höra tillbax: nee vafaan e dee? de e ju föfaaan sweetest guuurl bree den e tuuuuung!

som min kära flickvän sa till mig häromdan så e ja en sån som tycker om att ha orginalen från låtarna jag har också, för då blir de som att man fördubblar sitt music bibliotek helt enkelt.... och så upptäcker man helt nya artister och kan samtala med gamlingarna och så vidare... PROVA DE! så kanske nån vacker dag kommer ni förstå va faan ja sitter här och gaggar om....

i allafall tänkte ja dela me mig lite "knowledge"  till alla som kollat på mig konstigt varje gång ni sjungit "cash rules everything around me" och jag sagt något konstigt tillbaka som "CREAM!!!".... orginalet e då wu-tang clan - C.R.E.A.M som jag postar här ovan... ( de har släppt en ny skiva by the way)... kan ni gå runt och skryta om sen... ja...  ENJOY!

Hade Gött!

Pete Rock & C.L. Smooth - They Reminisce Over You (T.R.O.Y)



RSS 2.0